Wie zijn wij? 


Een enthousiast team met gezamenlijk meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van logistiek, die de uitdaging aangegaan zijn om een nieuwe bedrijf te starten met de ervaringen opgedaan bij verschillende bedrijven op Schiphol en in verschillende disciplines.


Wij kunnen u beloven dat alles goed verloopt, maar u weet zelf ook dat het niet altijd zo is. Er gebeuren dingen waar ook wij geen invloed op hebben, juist dan is het belangrijk dat wij, als uw logistieke dienstverlener, u op de hoogte brengen wat er aan de hand is en wat de vervolgstappen zijn. Service, klantgerichtheid en duidelijke communicatie zijn zeer belangrijk voor ons. Behandel je klanten zoals jij als klant behandeld wilt worden is ons motto.


Onze ervaring lopen uiteen van douane afhandeling, import en export luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Ons team:


Patrick van Velzen,  Adviseur

Transport en Logistiek, kwam er recentelijk achter dat ik alweer ruim 30 jaar meedraai in dit circuit… Nooit spijt van gehad, altijd bezig, nooit saai en elke dag leren we weer iets nieuws, time flies when you are having fun zullen we maar zeggen, en zo moet het ook zijn. Over de afgelopen ruim 30 jaar op alle lagen mogen proeven van de verschillende aspecten van het vak, van expediteur tot importeur tot transporteur. Bij diverse mooie werkgevers ervaring op mogen doen en fijn samengewerkt met klanten wat mij heeft gemaakt tot wat ik ben en doe, een ervaren rot in het vak, een allrounder met brede kennis van zaken en Douane technisch sterk aangelegd.

Nu, als adviseur, mijn kennis en ervaring delen bij CCL – Customs Chain Logistics B.V., meedenken met het team, met de klant, voor de klant en dit vertalen naar een werkbare oplossing voor CCL  en de klant zodat er een prettige, persoonlijke samenwerking ontstaat waar beide partijen zich goed bij voelen, de klant staat centraal.


Marco de Jonge,  Export en Import  

Ik ben mijn carriere begonnen bij Air Express International in 1995 toen papieren nog met een typemachine werden gemaakt en de douane nog je document af moest stempelen. Ik heb in mijn tijd op Schiphol aan verschillende kanten van de logistiek mogen ruiken waardoor ik in de afgelopen 26 jaar mijn ervaring heel breed heb mogen krijgen. Mijn belangrijkste ervaring ligt aan de export kant en dan vooral in de kracht van het organiseren van speciale transporten en het bedenken van klantgerichte oplossingen. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van Douane vraagstukken en het implementeren van AEO.

                                                                                                                

Marianne Schippers,  Import en Declarant

Na verschillende banen gehad te hebben in het “gewone” bedrijfsleven,ben ik in 1998 op Schiphol gaan werken. Na mijn eerste ervaringen met de logistiek wist ik, dit is

wat ik leuk vind. De hectiek, het magische van de logistiek en de snelheid waarmee alles gaat spreken mij aan. Ik heb verschillende functies mogen ervaren zoals

algemeen administratief medewerkster, declarant en import General cargo en Pharma & Healthcare. Na bijna 20 jaar in de logistiek is het nog steeds niet saai,

iedere dag is anders en elke klant is anders. Samen met u als klant kijken naar uw wensen en daar de juiste oplossing voor vinden is één van de onderdelen die

het werk aantrekkelijk maakt. Contacten met de airlines, afhandelaren en douane maken voor mij de cirkel rond.


Pascal Stolte, Export en Import

Zo’n 10 jaar geleden ben ik de logistiek ingerold en begonnen bij een expediteur op de operationele afdeling.

Inmiddels al heel wat zendingen operationeel afgehandeld naar vele bestemmingen in de wereld, lucht en zee, import en export.

Ik doe altijd mijn uiterste best om een zending zo soepel mogelijk van A naar B te krijgen door de juiste vragen te stellen, nodige info te vergaren en nauwkeurig te werk te gaan. Bij CCL zal ik er dan uiteraard ook voor zorgen uw zending(en) op een zo efficiënt mogelijke manier binnen het gevraagde tijdsbestek op bestemming te krijgen.