Logistiek voor mensen door mensen. Dat is wat wij nastreven.


In de huidige logistieke wereld gaat het om snelheid waardoor vaak de menselijke kant vergeten wordt. Dat is nou net waar wij als Customs Chain Logistics  ons in onderscheiden. Wat wilt u als klant? Waar ligt de behoefte van uw bedrijf op logistiek gebied? In een persoonlijk gesprek met onze specialisten kunt u uw wensen kenbaar maken en gaan wij op zoek naar een passende oplossing of advies.


Onze diensten:

Douane afhandeling

Gaat uw zending per truck, door de lucht of via de zee, alle goederen die uit een niet EU-land de EU binnen gebracht worden en visa versa dienen te worden aangegeven bij de lokale douane autoriteit. Dit kan tot onduidelijkheden leiden waar u een expert bij nodig heeft. Onze experts kunnen u adviseren bij de te gebruiken HS code en benodigde douane documenten voor import en export of de douane aangifte voor u regelen. Wij kunnen u assisteren bij fysieke douane inspecties en de administratieve afhandeling daarvan. Wij zorgen dat u de juiste douane documenten ontvangt voor uw administratie zodat u voorbereid bent op een eventuele controle van de douane.


Uiteraard kunnen wij uw douane aangifte verzorgen ook als u al jaren importeert of exporteert en alleen een douane agent nodig heeft. 

Heeft u als logistiek dienstverlener een drukke periode en komt u declaranten tekort, geen probleem. Wij kunnen u assisteren en de douane werkzaamheden "tijdelijk" overnemen.


Kortom Douane aangiftes, wij draaien onze hand er niet voor om.


Import & export lucht- en zeevracht:

Heeft u een zending welke door de lucht of over de zee vervoerd moet worden, wij kunnen deze voor u afhandelen. Door onze centrale ligging op Schiphol hebben directe toegang tot één van de grootste luchthavens. Met onze partners in Rotterdam hebben wij de mogelijkheid om uw zeevracht zendingen af te handelen. Onze agenten netwerk in China en Amerika zorgen ervoor dat uw zending op de juiste manier wordt opgehaald, vervoerd, behandeld of geleverd.


Door onze jarenlange ervaringen kennen wij de klappen van de zweep en weten wij waar de knelpunten kunnen liggen.

Uw zending groot of klein, tijd kritiek of alle tijd, wij bekijken samen met u de beste vervoersmogelijkheid.

Wij kunnen u complete deur tot deur oplossingen bieden, maar ook luchthaven of haven tot deur. Uw wens staat hierin centraal.


Trucking en opslag:

Met ons vaste transport partner kunnen wij uw zending in geheel Nederland, delen van België en Duitsland leveren. Wilt u dedicated transport naar uw klant of liever consolidatie transport, binnenlands vervoer van uw leverancier naar de eindgebruiker, wij kunnen u een passende oplossing bieden.

Heeft u tijdelijke opslag nodig omdat uw klant de goederen nog niet kan ontvangen, met ons 3500m2 loods, kunnen wij u bedienen. Onze loods heeft het AEO certificaat wat in houdt dat zij voldoen aan de veiligheidscriteria welke gelden voor Schiphol en omgeving.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Mail : Sales@customschainlogistics.com  of Operations@customschainlogistics.com